Brandveiligheid

Beoordeling bestaande bouw

De brandveiligheid van een gebouw is altijd een combinatie van bouwkundige, installatietechnische en organisatorische voorzieningen die op de juiste wijze op elkaar moeten zijn afgestemd. Bij DEMO zijn we gespecialiseerd in het beoordelen van de brandveiligheid van bestaande gebouwen. De nadruk ligt daarbij op de bouwkundige en installatietechnische voorzieningen.
Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van relevante wet- en regelgeving, maar tevens in staat pragmatische oplossingen te bieden. Daarbij maken zij gebruik van innovatieve producten die op de markt beschikbaar zijn. Een bestaand gebouw is immers niet altijd eenvoudig aan te passen. Onze adviseurs gaan daarom gestructureerd via ons beproefde stappenplan of op basis van NEN 6059 te werk. Zo brengen wij stap voor stap de brandveiligheid van een gebouw in kaart. Wij geven je duidelijkheid in de gestelde eisen en tekortkomingen en bieden daarnaast doordachte oplossingen aan. Alles gebeurt in goed overleg zodat je direct aan de slag kunt met het verbeteren van de brandveiligheid van je gebouw!

DEMO deelt haar kennis graag. Zo zijn wij aangesloten bij Brandveilig.com en geven onze adviseurs training op gebied van brandveiligheid, bijvoorbeeld als onderdeel van Rvb-BOEI opleidingen. Onze inspecteurs en adviseurs zijn jaarlijks op diverse congressen en evenementen aanwezig. Ook wij zijn immers nooit uitgeleerd!

Meer weten over brandveiligheid? Wij maken graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek!

Neem contact op met voor meer informatie.

Bel 015 750 25 20 of e-mail .