Vacatures
DEMO is een onafhankelijk adviesbureau dat werkt vanuit drie business units: Advies, Software en Onderzoek.
DEMO werkt praktisch en resultaatgericht; altijd met de zakelijke belangen van zijn klanten voor ogen. Wij zijn een innovatief bedrijf. Door middel van onderzoek houden we onze kennis actueel en verbeteren wij onze adviezen. Het dragen van maatschappelijke verantwoordelijkheid is voor DEMO vanzelfsprekend. DEMO wil graag bijdragen aan het in stand houden en verbeteren van een duurzame sociale en cultureel rijke samenleving. DEMO heeft een platte organisatiestructuur. Medewerkers worden gestimuleerd om zelf initiatieven te nemen en zich persoonlijk te ontplooien. Ongeveer de helft van opdrachten van DEMO komen van Nederlandse opdrachtgevers en de andere helft speelt zich af in Europese context.
Werken bij DEMO
Article
Senior adviseur vastgoed
Wij zijn op zoek naar een ervaren adviseur, bouwkundig of op het gebied van installatietechniek, met brede interesse voor de bouw en het (technisch) beheer van gebouwen in het bijzonder. Je hebt een eigen netwerk opgebouwd en bent in staat om binnen het teamverband zelfstandig te werken. Je wilt daarbij je steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de afdeling.
Read more
Article
Adviseur vastgoed
Wij zijn op zoek naar een inspecteur / adviseur met een bouwtechnische achtergrond (met basiskennis van installatietechniek) of een installatietechnische achtergrond (met basiskennis van bouwkunde) met interesse voor het technisch beheer van woningen en overige gebouwen. Je bent in staat om binnen het teamverband zelfstandig te werken. Je wilt je breed ontwikkelen, waarbij technische kennis en inzicht worden gecombineerd met een klantgerichte instelling.
Read more
Article
Senior research project manager / Team leader
Right from the start you will actively initiate, lead and participate in European and national research projects within the EU Horizon 2020 and NL TKI programmes. You have proven skills and a successful track record in proposal writing and project management. Next to research activities, you will contribute to consultancy on software development and implementation.
Read more
Article
.NET developer
In jouw rol als developer maak je deel uit van het development team, dat verantwoordelijk is voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van de DEMO software producten.
Read more
Ontmoet je collega's
Sollicitatieproces
 • Icon
  Stap 1
  Kennismakingsgesprek
 • Icon
  Stap 2
  Gesprek met je collega's
 • Icon
  Stap 3
  Assessment / meeloopdag
 • Icon
  Stap 4
  Contract ondertekenen
Wat bieden wij?
Ontwikkel jezelf
Je ontwikkeling stemmen we af op jouw interesses en wensen.
Creatief en inspirerend
Bij DEMO werken gedreven goed opgeleide mensen die samen onze opdrachtgevers optimaal bedienen. DEMO is ambitieus en groeit snel. We zoeken daarom steeds nieuwe collega’s. DEMO heeft een platte organisatiestructuur. Medewerkers worden gestimuleerd om zelf initiatieven te nemen en zich persoonlijk te ontplooien.
Spreken de kernwaarden: vindingrijk, betrokken, professioneel en inspirerend je aan? Solliciteer dan op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Wij zullen je reactie alle aandacht geven. 
Klik om te activeren
Klik op ESC om te deactiveren
Ben jij betrokken, vindingrijk en zie je jezelf als een professional op het gebied van onderzoek, advies en / of software ontwikkeling? Dan biedt DEMO je de kans jezelf te laten zien!