Vacatures

DEMO is een onafhankelijk adviesbureau dat werkt vanuit drie business units: Advies, Software en Onderzoek.

DEMO werkt praktisch en resultaatgericht; altijd met de zakelijke belangen van zijn klanten voor ogen. Wij zijn een innovatief bedrijf. Door middel van onderzoek houden we onze kennis actueel en verbeteren wij onze adviezen. Het dragen van maatschappelijke verantwoordelijkheid is voor DEMO vanzelfsprekend. DEMO wil graag bijdragen aan het in stand houden en verbeteren van een duurzame sociale en cultureel rijke samenleving. DEMO heeft een platte organisatiestructuur. Medewerkers worden gestimuleerd om zelf initiatieven te nemen en zich persoonlijk te ontplooien. Ongeveer de helft van opdrachten van DEMO komen van Nederlandse opdrachtgevers en de andere helft speelt zich af in Europese context.
Werken bij DEMO
Article
Vastgoedadviseur
Wij zijn op zoek naar een bevlogen vastgoedadviseur met een brede interesse. Jouw werk zal niet alleen bestaan uit het geven van advies op basis van vastgoedinspecties, maar ook gericht zijn op het bijdragen aan de ontwikkeling van de afdeling Advies tot dé specialist op het gebied van dataverzameling voor vastgoed!
Read more
Article
Business Developer
Wij zoeken een business developer met een hbo- of academische opleiding en aantoonbare ervaring en kwaliteiten in het commercialiseren van software oplossingen en diensten, bij voorkeur in de vastgoedsector. Je bent in staat om met gerichte acquisitie de werkvoorraad op peil te houden en uit te bouwen. Je bent enthousiast, leergierig en houdt ervan om het verschil te maken.
Read more
Article
Senior Reseracher / Project Manager
DEMO is recruiting a senior researcher, since we recently acquired two new Horizon 2020 European research projects, D2EPC and PRECEPT. Two innovative projects with cutting edge technologies to increase smartness and the sustainability of the built environment. We want to expand our research team for these new and other active projects, and the submission of new proposals.
Read more
Article
.NET developer
Ben jij developer in hart en nieren? Hebben C# en het .NET framework geen geheimen voor jou? Word jij blij van de laatste technieken in VR, AR, BIM, sensoring, mobile devices, wearables en big data? Werk je het liefst in een team waarin je elkaar inspireert en tot topprestaties stimuleert?
Read more
Ontmoet je collega's
Sollicitatieproces
 • Icon
  Stap 1
  Kennismakingsgesprek
 • Icon
  Stap 2
  Gesprek met je collega's
 • Icon
  Stap 3
  Assessment / meeloopdag
 • Icon
  Stap 4
  Contract ondertekenen
Wat bieden wij?
Ontwikkel jezelf
Je ontwikkeling stemmen we af op jouw interesses en wensen.
Creatief en inspirerend
Bij DEMO werken gedreven goed opgeleide mensen die samen onze opdrachtgevers optimaal bedienen. DEMO is ambitieus en groeit snel. We zoeken daarom steeds nieuwe collega’s. DEMO heeft een platte organisatiestructuur. Medewerkers worden gestimuleerd om zelf initiatieven te nemen en zich persoonlijk te ontplooien.
Spreken de kernwaarden: vindingrijk, betrokken, professioneel en inspirerend je aan? Solliciteer dan op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Wij zullen je reactie alle aandacht geven. 
Klik om te activeren
Klik op ESC om te deactiveren
Ben jij betrokken, vindingrijk en zie je jezelf als een professional op het gebied van onderzoek, advies en / of software ontwikkeling? Dan biedt DEMO je de kans jezelf te laten zien!