Mijn RE Suite

RE Suite Online

Met de RE Suite kan je vastgoedinformatie verzamelen, structureren, analyseren en ontsluiten. Eén complete softwaretoepassing, waarmee diverse onderdelen probleemloos geautomatiseerd worden.

De software is geschikt voor client-server omgevingen, cloud-toepassing, maar tevens bruikbaar op een stand-alone PC. RE Suite kan je online als software as a service vanuit de Cloud gebruiken of “on premise”. Indien je over een online versie beschikt, log dan hier in.
 
Direct inloggen?
More
Mijn projecten
Voor lopende projecten stelt DEMO indien gewenst een sharepoint omgeving beschikbaar aan zijn klanten. Wel zo efficient......

Indien je werkt aan een project log dan hier in. Ben je gebruikersnaam en of wachtwoord vergeten, neem dan contact met ons op via secretariaat@demobv.nl
Bekijk al mijn projecten?
More
Hulp nodig?
Helpdesk
De helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 08.00 uur - 18.00 uur, met uitzondering van de door de Nederlandse overheid vastgestelde feestdagen.
Tel: 0157502519.
TeamViewer
Download Teamviewer
More
Je hebt een vraag uitstaan? Bekijk de status in de Issuetracker!
Inloggen in Issuetracker
More
Downloads en updates
De software wordt continu doorontwikkeld. U bent ervan verzekerd dat de software altijd  up to date is.
Release management: nieuwe versies van de RE Suite houden rekening met specifieke instellingen en uitbreidingen van de klant, waardoor de maatwerkoplossing van de klant behouden blijft en de investering in tijd en energie intact blijft.
Software
20
Software modules
150.000
Assets
2020
Laatste versie
99,99%
Uptime