Visualisaties

1 Plaatje zegt meer dan 1000 woorden

Omdat data en informatie de basis vormen voor het nemen van de juiste vastgoed gerelateerde beslissingen, dienen zij bruikbaar en snel toegankelijk te zijn. Het gecontroleerd, efficiënt en effectief ontsluiten van de informatie is essentieel.
Een BIM (Building Information Model) is, behalve een geometrische weergave van een gebouw (een 3D model), interessant als het verzamelpunt en schakelstation van alle vastgoedinformatie. Een groot voordeel is uiteraard dat iedereen vanuit een model met dezelfde gegevens werkt en dat de relevante informatie eenvoudig bereikbaar is. Tevens biedt het model een aantrekkelijke visualisatie van het vastgoedobject dat ook inzetbaar is richting gebruikers, eigenaren en huurders of voor communicatie over het vastgoedobject.

Naast de visualisatie van de gebouwen en infrastructuur zelf, hebben wij ruime ervaring en mogelijkheden in het eenvoudig tonen van complexe informatie. Of het nu 2D, 3D of 4D betreft; of het om een enkel object, een stuk stedelijk gebied of de totale portefeuille gaat; on site of off site; de RE Suite biedt een passende oplossing.

Neem contact op met voor meer informatie.

Bel 015 750 25 20 of e-mail .