Software ontwikkeling

Van standaard tot maatwerk

DEMO maakt gebruik van de nieuwste technieken en methodes op gebied van software ontwikkeling zoals Microsoft .NET, Ajax, WPF, Xamarin, BIM, GIS, VR, AR, Big Data, Articficial Intelligence en Internet of Things. Alvorens deze technieken toe te passen in de praktijk worden ze eerst door onze Microsoft gecertificeerde ontwikkelaars uitgebreid getest op praktische bruikbaarheid en stabiliteit. Ook wordt veel zorg besteed aan de ontwikkelmethode en modulaire architectuur van onze software.
Voor specifieke uitdagingen op het vlak van vastgoedmanagement, BIM, GIS kan je eveneens bij DEMO terecht.
Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor je specifieke software behoeftes voor jouw gebouwen en / of infrastructuur neem gerust contact met ons op.
​DEMO heeft meer dan twintig jaar ervaring in het ontwikkelen van software. Wij ontwikkelen continu aan de RE Suite, maar ook ontwikkelen wij software specifiek op jouw verzoek. Deze software tools variëren van eenvoudige applicaties, websites of apps tot complexe totaal systemen. Zo hebben wij vele apps, webapplicaties en client server systemen mogen ontwikkelen. Wij hanteren standaard protocollen die zich in het verleden bewezen hebben. Wij hanteren diverse procesvormen, van de meer traditionele "waterfall" methode tot en met Agile Scrum processen. Maar altijd met een duidelijk beeld van het gewenste eindresultaat. Waarbij wij vanzelfsprekend voldoende aandacht geven aan een heldere specificatie, functionele en technische analyse en ontwerp, datamodelering, coding, testen en documentatie. Altijd met een strakke monitoring van het proces en voortgang en een transparante communicatie met de klant. Een goed georganiseerd testprotocol, release calender en road map zorgen voor een stabiele ontwikkelomgeving. Wij ontwikkelen in Microsoft .Net mbv Visual Studio, Xamarin, Java, SQL, No SQL,  met aansluiting bij Sharepoint, ESRI, Revit en open source systemen.

Neem contact op met voor meer informatie.

Bel 015 750 25 20 of e-mail .