Inspectie apps

Handige inspecties apps voor effectieve en efficiente opnames

DEMO heeft diverse apps voor het ter plaatse raadplegen van voor jou relevante vastgoedinformatie.
Daarnaast kan je met de apps uit de RE Suite juist ook allerlei informatie vastleggen en registreren. Van inventarisaties, nulmetingen, inspecties en verificaties tot en met audits toe.
Met de RE OnSite opname app kan je gegevens ‘in het veld’ verzamelen, ontsluiten en controleren. Of dit nu brandveiligheid, conditiemeting (NEN 2767), energie,  mutatieonderhoud of andere aspecten betreft.  Het kan allemaal met dezelfde opname software ingevoerd worden op je tablet. Van eenvoudige checklists tot en met de volledige integratie van BIM modellen!

Deze speciaal voor tablets ontwikkelde app werkt volledig geïntegreerd in de RE Suite. Zo kunnen de inspectiegegevens vanuit RE OnSite gesynchroniseerd worden zodat jij en anderen er via de andere RE Suite onderdelen er meteen mee verder kunnen werken Je kan inspectiegegevens aanmaken, muteren of verwijderen. Daarnaast kan je met de iPad foto’s van gebreken en locaties eenvoudig koppelen aan bouwdelen/vragen. De RE Suite is voorzien van een functionaliteit om deze gegevens te autoriseren.

RE OnSite opname app beschikt over een heldere gebruikersinterface. Je kan ook bij het ontbreken van een internet verbinding rustig door werken. Diverse kleurcoderingen geven aan wat je nog moet uitvoeren en wat er al is uitgevoerd etc. Eenvoudige schermen maken het voor jou als inspecteur / controleur makkelijk om een snelle opname te kunnen uitvoeren. Zo is het zelfs mogelijk om de teksten in te spreken, waarbij de app de ingesproken tekst zelf voor je uittypt. Je geeft in de app aan wanneer jouw inspectie afgerond is door aan te vinken dat hij klaar is, zodat dit meteen voor verdere analyse gebruikt kan worden. Handig toch.
Neem contact op met voor meer informatie.

Bel 015 750 25 20 of e-mail .