Analyse tools

Grip op jouw vastgoed data

De interpretatie en analyse van data en het daarmee omzetten van data naar informatie steunt op de combinatie van kennis van de context, menselijk inzicht en digitale technieken en tools.
Als eigenaar, beheerder en / of  gebruiker van jouw vastgoed sta je continue voor keuzes hoe je optimaal met jouw vastgoed kan omgaan. Voor een enkel gebouw of stuk infrastructuur of jouw totale portefeuille of areaal. Is het vastgoed functioneel, veilig, energiezuinig, schoon, juist onderhouden, financieel gezond, voldoet het aan de regelgeving en is het toekomstbestendig?

Om de juiste keuzes te maken en processen te bewaken heb je de juiste vastgoedinformatie nodig. Niet te veel, niet te weinig, up-to-date en bruikbaar en bij voorkeur financieel rendabel. Als je weet welke informatie je nodig hebt, dan weet je ook welke bruikbare data je moet verzamelen en up-to-date moet houden om aan die informatie te komen. Naast het vermogen om de juiste vragen te kunnen stellen is vastgoedinformatiemanagement software hierbij van vitaal belang.

De uitgebreide analyse tools in de RE Suite structureren jouw dynamische processen, waarin vastgoed data zich ontwikkelt tot informatie en kennis, onontbeerlijk voor het efficiënt managen van jouw vastgoed.

Neem contact met ons op je te laten informeren hoe je onze analyse tools kan inzetten voor jouw vastgoedvraagstukken.

Neem contact op met voor meer informatie.

Bel 015 750 25 20 of e-mail .