Disseminatie en toepassing

DEMO deelt

Bij DEMO doen wij uiteraard geen onderzoek om het onderzoek. Maar altijd met een duidelijke toepassing voor ogen. De snelheid en het gemak waarmee tot informatie getransformeerde data gebruikt kan worden, zal steeds belangrijker worden. Dit zal het verschil gaan maken bij het duurzaam en optimaal creëren en beheren van vastgoed.
Activiteiten voor de verspreiding van onderzoek zijn uiterst belangrijk voor het vergroten van het publieke bewustzijn en het maximaliseren van de impact van elk onderzoeksproject. Communicatie is een manier om alle partners actief bij het project te betrekken, terwijl het ook openheid biedt over de bereikte resultaten voor de Europese gemeenschap, jonge wetenschappers en industriële gebruikers.
DEMO hecht zeer aan het belang van het verspreiden van kennis en is actief betrokken bij het communiceren van de knowhow die binnen onderzoeksprojecten is ontwikkeld naar een veelvoud van doelgroepen via publicaties in impactvolle tijdschriften, deelname aan wetenschappelijke en industriële evenementen, persberichten, media briefings, nieuwsbrieven, webinars, etc.

Ongeacht in welk stadium het project zich bevindt (ideefase, net gestart, al actief of binnenkort beëindigd) hebben we diensten beschikbaar om de doelstellingen of resultaten op een effectieve en kostenefficiënte manier kenbaar te maken voor een breed publiek.

Wil je weten hoe wij samen verder komen, neem dan contact met ons op.

Neem contact op met voor meer informatie.

Bel 015 750 25 20 of e-mail .