RE Design
Optimalisatie en analyse van een ontwerp in vroeg stadium
RE Design is een integrale BIM based softwareapplicatie voor het genereren, optimaliseren en analyseren van gebouwontwerpen in een vroege ontwerpfase. Deze tool wordt onder andere ingezet om ontwerpalternatieven te kunnen vergelijken bij de ontwikkeling van zorgvastgoed, waarbij energieverbuik en totale levensduurkosten direct meegenomen worden.
Met behulp van Artificial Intelligence (AI), wordt het ontwerp automatisch geconfigureerd met de ruimtes o.b.v. het programma
van eisen. De 3D-indeling wordt hierbij geoptimaliseerd met de ontwerpregels en resulteert in een BIM model.Ook kan het
ontwerp worden geanalyseerd op aspecten zoals kosten en energie. Door gebruik te maken van open BIM-standaarden is je vastgoedinformatie optimaal toegankelijk.  Met deze tool verkort je je doorlooptijden en optimaliseer je je gebouwen. Dit uit zich in energiebesparing, lagere stichtingskosten en lagere levensduurkosten en bovendien en toename van kwaliteit en efficiency.

RE Design voor het
- Inlezen van een programma van eisen
- Vastleggen van ontwerpregels
- Maken van digitale schetsontwerpen
- Analyse in vroeg stadium
- Optimalisatie met Artificial Intelligence
- BIM model (IFC) weergeven, analyseren en exporteren naar bijvoorbeeld Revit of Briefbuilder

Om optimaal aan te sluiten op bestaande open BIM standaarden én mee te denken in de ontwikkeling hiervan zijn wij lid van BuildingSmart, beheerder van IFC, het meest gebruikte BIM uitwisselingsformat. Daarnaast zijn wij actief ondersteuner van de BIM Basis ILS, een laagdrempelige standaard voor BIM-uitwisseling en hebben wij deze geïntegreerd in onze software. Bovendien nemen we deel in de NEN normcommissie en ondersteunen we ook gebouwelement- en materiaalclassificatie op basis van de NLSfb. RE Design bevat een volledige integratie met Briefbuilder. Dé software oplossing om Programma's van eisen op te stellen en te beheren. 

Neem contact op met voor meer informatie.

Bel 015 750 25 20 of e-mail .