Inventarisatie en inspectie

Theorie en praktijk

DEMO is continue op zoek naar efficiënte manieren om vastgoedinformatiemanagement op een praktische manier vorm te geven.​ Inventarisatie en inspectie vormen de basis voor verzamelen en ontsluiten van vastgoedinformatie. ​Zowel het slim en innovatief inrichten van het proces van inspectie en inventarisatie (data acquisitie​) als het uitvoeren daarvan zijn ons op het lijf geschreven.​ Met name met de combinatie van beiden onderscheiden wij ons.
Wij gebruiken onze jarenlange inspectie ervaring en de kennis die wordt ontwikkeld in EU projecten om, samen met u, de informatiebehoefte in kaart te brengen. Vervolgens adviseren wij hoe ontbrekende informatie het meest efficient kan worden verkregen en kunnen wij de betreffende informatie ook verzamelen. Daarbij gebruiken wij onze complete software toepassing RE Suite die wij zonodig aanpassen aan uw wensen. Op deze wijze wordt uw vastgoedinformatie vakkundig verzameld en kan het efficiënt worden gestructureerd, geanalyseerd en ontsloten.

De adviseurs van DEMO zijn getrainde en gecertificeerde inspecteurs voor alle facetten van het vastgoed, en met name gespecialiseerd in:
- beheer en onderhoud
- conditiemetingen NEN 2767
- brandveiligheid
- ​NEN 2580

​​Meer weten over inventarisatie en inspectie binnen DEMO? Wij maken graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek!

Neem contact op met voor meer informatie.

Bel 015 750 25 20 of e-mail .