Over DEMO

DEMO is een onafhankelijk adviesbureau dat werkt vanuit drie business units: Advies, Software en Onderzoek.

Vastgoedinformatiemanagement is de kern van ons adviesbureau. Ons specialisme is de combinatie van advies, software en onderzoek. DEMO ondersteunt zijn klanten met vastgoedinformatiemanagement. Wij helpen bij het maken van optimale keuzes voor het creëren en beheren van vastgoed. We maken innovatieve softwareproducten, zoals de RE Suite voor design-, asset-, vastgoed-  en onderhoudsmanagement. Door onderzoek en productontwikkeling vernieuwen wij continue. We werken voor, maar vooral met onze klanten.
Werken bij DEMO
Wij hebben momenteel een aantal leuke vacatures! Ben jij op zoek naar een inspirerende werkomgeving met voldoende groei mogelijkheden? Kijk dan snel bij onze openstaande vacatures.
Ontmoet je collega's
Raad van Advies
Weten waar je voor staat, weten waar je naar toe wilt!
Missie
Wij helpen bij het maken van optimale keuzes bij het creëren en beheren van vastgoed.
Visie
De volgende tien jaar zullen meer veranderingen brengen dan de vorige vijftig jaar, dit biedt zowel uitdagingen als kansen. Be prepared, be connected, be informed.
Kernwaarden
Betrokken, Professioneel, Vindingrijk, Inspirerend
Wij richten onze focus op het helpen oplossen van problemen van onze  klanten. Wij geven ruimte aan vakmanschap, kennisontwikkeling en productinnovatie. Onze integriteitscode dient als grondslag voor zakelijke beslissingen en activiteiten.
"Wij zijn zeer enthousiast over onze samenwerking met DEMO en trots te mogen werken aan een tool waarmee marktpartijen kunnen onderbouwen of renovatie met sterk verbeterde energieprestatie een duurzame en betaalbare keuze is"
Customer
Olaf Terpstra, Camelot
Klik om te activeren
Klik op ESC om te deactiveren
Contact
Bezoekadres
Delftechpark 10 | 2628 XH Delft
Postadres
Postbus 642 | 2600 AP Delft
Telefoon
015 750 25 20
E-mail