Sign In

​​​​​RE Vastgoedsturing

​​​

De resultaten van strategisch voorraadbeleid eindigden vaak op dezelfde plaats: in ordners in de kast. RE Vastgoedsturing maakt daar een einde aan. Voorraadbeleid en beheerplannen moeten simpel, toegankelijk en aanpasbaar zijn. Niet een speeltje voor beleidsmedewerkers maar bruikbaar gereedschap voor de gehele corporatie en haar stakeholders. Van management tot baliemedewerker, van klant tot financiële afdeling.​

 

DEMO Consultants heeft software ontwikkeld die dit binnen handbereik brengt. De applicatie RE Vastgoedsturing voegt een nieuwe dimensie toe aan uw vastgoedmanagement.

RE Vastgoedsturing kan op eenvoudige wijze data uitwisselen met de primaire en overige systemen van uw organisatie. Koppelingen met bestaande documenten, foto’s en tekeningbestanden zorgen voor een snelle presentatie van gebouwen, infrastructuur en locaties.

Uw vastgoedbeleid is eenvoudig te ontsluiten binnen uw gehele organisatie.

 

Met RE Vastgoedsturing software van DEMO Consultanst worden uw beleidsbeslissingen op strategisch niveau ondersteundEen voorbeeld van RE Vastgoedsturing, waarin prestaties van verschillende portfolio's​ geanalyseerd kunnen worden op basis van​ verzamelde en gestructureerde vastgoedinformatie

​​

​Informatie

RE Vastgoedsturing maakt deel uit van de RE Suite voor het ontwikkelen en optimaal beheren van uw vastgoed. Download hier de leaflet​​. Voor meer informatie over de RE Suite en advisering over vastgoedontwikkeling en –beheer kunt u contact opnemen met DEMO via 015–7502520. U kunt uw vraag of informatieverzoek ook e-mailen naar resuite@demobv.nl.

​​'Measure what is measurable

and make measurable

what is not so.'

 

Galileo Galilei​

Bezoekadres
Delftechpark 10 | 2628 XH Delft
Postadres
Postbus 642 | 2600 AP Delft
Telefoon
015 750 25 20
E-mail
info@demobv.nl