Sign In

RE Maintenance App


 

Snel en efficiënt conditiemetingen uitvoeren volgens o.a. NEN 2767 met uw iPad voor vastgoed. De App werkt in combinatie met de RE Maintenance applicatie uit de RE Suite.

 

DEMO Consultants heeft een App ontwikkeld waarmee u snel en efficiënt conditiemetingen kunt  uitvoeren met uw iPad (volgens o.a. NEN 2767). Inventarisaties (hoeveelheden) voor de ingeplande objecten worden automatisch opgehaald van de server en de gebruiker kan hiervoor inspectieregels (conditie, gebreken, activiteiten, fondsen, werksoorten e.d.) invoeren en voorzien van foto’s. De opgenomen gegevens worden via 3 en 4G teruggestuurd naar de server voor autorisatie door de beheerder. Op basis van de inspectiegegevens uit de iPad kan een meerjarenonderhoudsbegroting worden opgesteld. Papierwerk behoort voorgoed tot de verleden tijd. De App werkt in combinatie met de RE Maintenance applicatie uit de RE Suite. 

De App stelt u in staat om efficiënt uw vastgoed- of infra-objecten te inspecteren en te beheren. Door de koppeling aan RE Maintenance en de efficiënte gegevensuitwisseling bent u in staat op een slimme en innovatieve wijze kostenbewust uw beheerprocessen te managen.​


De RE Suite Inspectie App is verkrijgbaar in de App store van Apple. Voor nadere informatie over de RE Suite inspectie App en RE Maintenance kunt u ook direct contact opnemen met DEMO Consultants.

Bezoekadres
Delftechpark 10 | 2628 XH Delft
Postadres
Postbus 642 | 2600 AP Delft
Telefoon
015 750 25 20
E-mail
info@demobv.nl