Sign In

​​​​​​​RE Maintenance

​​​

Vastgoedbeheerders leggen steeds meer nadruk op resultaatgericht werken en het beheersen van financiële risico’s. De meerjarenonderhoudsplanning is het instrument om risico’s en kosten van onderhoud te beheersen en kwaliteitsniveaus van vastgoed te monitoren.


Adviseurs van DEMO Consultants hebben aan de wieg gestaan van de conditiemeting in Nederland en Europa en hebben vervolgens bijgedragen aan de ontwikkeling van NEN 2767. Zij adviseren al jaren op het gebied van onderhoudsmanagement en technisch beheer. De planningssoftware RE Maintenance is daarbij een onmisbaar instrument. In de AppStore is ook een app van RE Maintenance beschikbaar. Lees hier meer over de app.


Met RE Maintenance software van DEMO kan je eenvoudig een MJOP maken​Een voorbeeld van RE Maintenance, waarin een onderhoudsplanning wordt gegenereerd op basis van inventarisaties en inspecties.


Informatie

RE Maintenance maakt deel uit van de RE Suite voor het ontwikkelen en optimaal beheren van uw vastgoed. Download hier de leaflet.​​ Voor meer informatie over de RE Suite en advisering over vastgoedontwikkeling en –beheer kunt u contact opnemen met DEMO via 015–7502520. U kunt uw vraag of informatieverzoek ook e-mailen naar resuite@demobv.nl.​

Benieuwd naar ervaringen van anderen? Lees hier​ referenties van onze klanten.​

'Software is geen doel,

maar faciliteert.’​

Bezoekadres
Delftechpark 10 | 2628 XH Delft
Postadres
Postbus 642 | 2600 AP Delft
Telefoon
015 750 25 20
E-mail
info@demobv.nl