Sign In

​​​RE Dashboard

​​​

Key Performance Indicators (KPI's) voor vastgoedbeheer, assetmanagement en prestatiecontracten overzichtelijk in beeld op een dashboard. De RE Dashboard module is de nieuwste ontwikkeling van DEMO om vastgoedinformatie interactief te ontsluiten. Met de juiste analyses kan betrouwbare informatie op verschillende aggregatieniveau's en voor verschillende gebruikers worden aangeboden.

​​

Uiteraard zijn er zeer veel denkbare toepassingen voor het dashboard. Zo kan u bijvoorbeeld voor uw organisatie in beeld brengen hoe het staat met klanttevredenheid, de financiële positie of de prestatie op het gebied van klachtafwikkeling. 

Het dashboard is uitermate geschikt voor monitoring van kwaliteit van het geleverde werk of andere afspraken in prestatiecontracten (NEN 13269).  ​

​​

Met RE Dashboard software van DEMO Consultants kan je KPI's overzichtelijk weergeven in een dasboardMet RE Dashboard worden KPI's van vastgoedinformatie weergegeven in dashboards

​​

RE Dashboard maakt deel uit van de RE Suite voor het ontwikkelen en optimaal beheren van uw vastgoed. Download hier de leaflet.​​ Voor meer informatie over de RE Dashboard en advisering over vastgoedontwikkeling en –beheer kunt u contact opnemen met DEMO via 015–7502520. U kunt uw vraag of informatieverzoek ook e-mailen naar resuite@demobv.nl. 

Benieuwd naar ervaringen van anderen? Lees hier​ referenties van onze klanten.​

Bekijk hier hoe het Dashboard kan worden ontsloten in een webbrowser.​

​​'Software is geen doel,

maar faciliteert.’​

Bezoekadres
Delftechpark 10 | 2628 XH Delft
Postadres
Postbus 642 | 2600 AP Delft
Telefoon
015 750 25 20
E-mail
info@demobv.nl