Sign In

​​​​RE 3D 

​​​​

​​Toepassing van BIM (Building Information Model) in de bouw en het beheer van vastgoed is steeds meer gangbaar en de integratie in onze software voor vastgoedinformatiemanagement vergroot de praktische inzetbaarheid voor gebouwbeheerder.

​​​

RE 3D werkt als een "viewer" in RE Suite. In RE 3D kunnen we een Building Information Model (BIM) visualiseren en de gegevens gebruiken. Hiervoor gebruiken we IFC, gbXML of CityGML bestanden. IFC is een open standaard en bedoeld om modelinformatie uit te wisselen tussen verschillende organisatie over alle objecten in BIM met al hun eigenschappen. Elke moderne BIM editor, zoals Revit, Archicad etc. kan eenvoudig IFC bestanden genereren. Ook andere informatie dan puur geometrie kan in de RE 3D worden getoond, denk bijvoorbeeld aan conditiescores, garantie van onderdelen, WBDBO gegevens. Door BIM met dergelijke informatie te verrijken kunnen in de andere RE applicaties (zoals RE Maintenance) direct analyses en rapporten gegenereerd worden. Zo kan je een (semi) automatisch MJOP maken voor een gebouw waarvan een up-to-date BIM beschikbaar is.

​Lees meer over onze adviesdiensten op het gebied van BIM voor beheer en onderhoud​.  
Informatie

RE 3D maakt deel uit van de RE Suite voor het ontwikkelen en optimaal beheren van uw vastgoed. Voor meer informatie over de RE Suite en advisering over vastgoedontwikkeling en –beheer kunt u contact opnemen met DEMO via 015–7502520. U kunt uw vraag of informatieverzoek ook e-mailen naar resuite@demobv.nl. 

'Software is geen doel,

​maar faciliteert.’​

Bezoekadres
Delftechpark 10 | 2628 XH Delft
Postadres
Postbus 642 | 2600 AP Delft
Telefoon
015 750 25 20
E-mail
info@demobv.nl