Sign In

​​​D​ELTAWONEN

Synergie van software en advies bij deltaWonen

DEMO is uniek door de combinatie van knowhow en disciplines. Dit komt ten volle tot uiting in de diversiteit van diensten en producten die wij leveren aan deltaWonen. DeltaWonen is met 15.000 woningen één van de grootste woningcorporaties in de regio van Zwolle en omgeving.

​DeltaWonen gebruikt al jaren naar tevredenheid de software applicatie RE Maintenance inclusief de mobiele app  van DEMO voor het vormgeven en plannen van het planmatige onderhoud. Met deze tools worden op eenvoudige wijze meerjarenonderhoudsplanningen en begrotingen gegenereerd. De speciaal voor de iPad ontwikkelde module werkt volledig geïntegreerd in de RE Suite. Zo kunnen de inspectiegegevens vanuit RE Maintenance gesynchroniseerd worden met de iPad versie. RE Maintenance is voorzien van een functionaliteit om deze gegevens te autoriseren. De mobiele app van DEMO maakt het mogelijk om nog efficiënter en sneller te werken aan technisch beheer van het woningbezit.

Om de kennis bij de medewerkers van deltaWonen op het gebied van conditiemeting volgens NEN 2767 up-to-date te houden heeft DEMO een opfriscursus verzorgd. DEMO heeft aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van deze NEN dus is zeer bedreven in het overdragen van kennis en vaardigheden op dit gebied. De cursus is opgezet op basis van een proefcomplex van deltaWonen.

​‘Met RE Maintenance hebben we al jaren lang snel en duidelijk inzicht in de conditie van ons vastgoed en de daarbij behorende begroting(en). Door de toevoeging van de mobiele app is nu ook de papieren opnamelijst komen te vervallen en daarmee ook het handmatig muteren van de gegevens.'

‘Met het uitgevoerde brandveiligheids-onderzoek laat DEMO zien dat zij over een breed vlak van expertises beschikt'​
 
Henk Schapink
Adviseur strategisch voorraadbeheer en onderhoud

DEMO heeft voor locatie de Boeier (woningen Stichting Philadelphia Zorg) een second opinion opgesteld. DEMO heeft de bevindingen van een ander brandveiligheidsonderzoek en de opgave van de uit te voeren werkzaamheden gecontroleerd en heeft deltaWonen advies gegeven over de uit te voeren werkzaamheden.​

DEMO heeft voor deltaWonen tevens een beleidsrichtlijn opgesteld voor de brandveiligheid van hun hele bezit. Doel van het advies is het inzichtelijk maken van het brandveiligheidsniveau van het bestaande woningbezit en bedrijfspanden. Aansluitend zal DEMO brandveiligheidsdoelen opstellen en daarbij behorende consequenties voor het bestaande gebouwbezit in een Plan van Aanpak met verbetervoorstellen vastleggen.

Bezoekadres
Delftechpark 10 | 2628 XH Delft
Postadres
Postbus 642 | 2600 AP Delft
Telefoon
015 750 25 20
E-mail
info@demobv.nl