Hoe brandveilig is jouw pand?

Quick scan brandveiligheid voor VvE's

Brandveiligheid is een hot item voor VvE’s. Zij hebben hierin een belangrijke verantwoordelijkheid. Is hier onvoldoende actie op genomen en ontstaat brand dan is het mogelijk dat dit tot aansprakelijkheid van de VvE leidt. VvE bestuurders horen zich daarom af te vragen of hun pand wel voldoende brandveilig is. Een uitgebreide inspectie met rapportage is echter niet goedkoop. Laat daarom een DEMO quick scan uitvoeren! Op basis van de quick scan brandveiligheid weet je of het de moeite waard is om een meer diepgaande inspectie uit te laten voeren. Dat geeft inzicht en rust.
quick scan brandveiligheid VvE

Quick scan brandveiligheid

 

De DEMO quick scan brandveiligheid bestaat uit een snelle beoordeling van jouw gebouw op basis van een aantal basiskenmerken. Zo bepalen we het type gebouw en inventariseren we de brandveiligheidsrisico's die bij dit type gebouwen veel voorkomen. Je ontvangt een rapportage met advies over het nut van een meer diepgaande brandveiligheidsinspectie en tips om de brandveiligheid te verbeteren.

Een voorbeeld van zo'n rapportage kun je hieronder bekijken:

thumbnail-rapportage-quickscan-brandveiligheid.png

 

Ben je in het bezit van plattegronden, tekeningen, foto's e.d, dan kun je deze digitaal aan ons doorsturen. Dit is geen voorwaarde, maar geeft ons wel meer inzicht in de opbouw van het gebouw en zo kunnen we de eventuele brandveiligheidsrisico's beter inschatten.


Kosten quick scan brandveiligheid


De kosten per quick scan bedragen € 150,00 (ex. BTW) voor maximaal 50 woningen. Bij meer dan 50 woningen maken wij vooraf een offerte.

Vul het formulier in, dan nemen wij contact met je op.Uitgebreide brandveiligheidsinspectie


Ook voor een uitgebreide brandveiligheidsinspectie kun je bij ons terecht.

Meer informatie vind je hier:

Neem contact op met voor meer informatie.

Bel 015 750 25 20 of e-mail .