Enginency

Toolset om energie-efficiëntie van gebouwde omgeving te verbeteren

DEMO coö​rdineert sinds zomer 2016 het EU project Enginency (EU Horizon2020) binnen dit tweejarige project wordt een toolset gemaakt om energie-efficiëntie van gebouwde omgeving te verbetere​n.
In een consortium van vier Europese partners zetten wij ons in om​ innovatieve hardware en software die voortkomt uit EU onderzoek te vermarkten (in de EU). Met name technieken voor simulatie, inspectie en monitoring van gebouw energieprestatie d.m.v. drones, sensoren, gebouw beheersystemen en uiteraard software tools zoals de RE Suite van DEMO.​
Het Enginency project zal een grote bijdrage leveren aan de energie-efficiëntie van gebouwen en kleine wijken door middel van nieuwe instrumenten en methoden van de inspectie, modellering, monitoring, simulatie. Enginency zal helpen om de energie-efficiëntie van gebouwen, op technisch, economisch en maatschappelijk gebied drastisch te verbeteren en de CO2-uitstoot te verminderen. Het Enginency project richt zich op zowel nieuwe als bestaande gebouwen. De resultaten van Enginency ondersteunen managers op het gebied van duurzaamheid door middel van de integratie van energie-audits met een allesomvattende toolset om gebouwen te inspecteren, meten en beheersen​.


Website: www.enginency-project.eu

Twitter: @ENGINENCY_EUNeem contact op met voor meer informatie.

Bel 015 750 25 20 of e-mail .