NEN 2767

Conditiemeten zit in ons bloed

Als gebouweigenaar kom je niet graag voor verrassingen te staan. Het laten uitvoeren van een conditiemeting volgens de NEN 2767 is de ideale manier om een compleet beeld te krijgen van de technische staat van onderhoud van je gebouw en/of installaties. Adviseurs van DEMO hebben aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van conditiemeting en kennen alle ins and outs!
Onze adviseurs kennen gebouwen door en door. Ze hebben ruime inspectie ervaring, met name met inspecties op basis van NEN 2767 voor verschillende soorten vastgoed. Maar daar houdt het niet op; wij denken graag mee over het efficiënt onderhouden van een gebouw en helpen met het opstellen van meerjarenonderhoudsplanningen op basis van het vastgoedbeleid. Daarbij gebruiken wij onze applicatie RE Maintenance die perfect aansluit op NEN 2767. Wij hebben een uniforme werkwijze en onze inspectierapporten zijn helder en eenduidig. Onze adviseurs zijn gecertificeerd Onderhoudsinspecteur Vastgoed (OIV) bij Stichting Comog Examens Vastgoed (SCEV). Uiteraard beschikken onze adviseurs ook over de juiste VCA certificaten, veilig werken staat immers voorop!

Naast toepassen van NEN 2767 is DEMO ook actief bij de doorlopende ontwikkelingen op het gebied van conditiemetingen. Die doorontwikkeling vindt binnen Nederland plaats via onze deelname aan de normcommissie van de NEN 2767. Maar ook op Europees vlak dragen wij via zowel normcommissies als onze Europese onderzoeksprojecten een steentje bij.

Meer weten over NEN 2767? Wij maken graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek!

Neem contact op met voor meer informatie.

Bel 015 750 25 20 of e-mail .