NL        
U bent hier > Wat doet DEMOResearch

Research 

 

DEMO Consultants wil een voorloper zijn op haar vakgebied en werkt dus continu om haar kennis up-to-date te houden door zelf nieuwe kennis en instrumenten te ontwikkelen.


Voor kennis geldt nog meer dan voor andere aspecten van een adviesbureau dat samenwerking cruciaal is. Nieuwe kennis komt alleen tot stand door een open houding, het delen van bestaande kennis en het gezamenlijk werken aan innovatie en productontwikkeling. Dit is de reden waarom DEMO Consultants sinds zijn oprichting heeft geparticipeerd in onderzoekprogramma’s van de Europese Unie en de Nederlandse overheid.

 

DEMO Consultants ontwikkelde software modellen op het gebied van duurzame renovatie en herstructurering, energiebesparing en IFD-bouwen. Op nationaal niveau participeerde DEMO Consultants in onderzoeksprojecten van TNO, TUD, Delft Cluster en de Rijksgebouwendienst. Naast inhoudelijke modellen heeft DEMO Consultants ook programmatuur ontwikkeld voor het webbased management van internationale onderzoeksprojecten met een groot aantal partners uit verschillende landen.

 

 

lees meer over onze EU projecten

lees meer over onze Nederlandse onderzoeksprojecten

Vastgoed is onze focus

DEMO Consultants werkt voor verschillende opdrachtgevers:

overheid, bedrijfsleven,

profit en non-profit.

 

We werken met woningen en utiliteits-gebouwen.

 

Onze adviseurs zijn bouwkundige, vastgoedmanager, planeconoom of software developer.

 

We zijn dus breed bezig. Maar we hebben één focuspunt: vastgoed.

 

Bezoekadres Postadres Telefoon E-mail
Delftechpark 10 | 2628 XH Delft Postbus 642 | 2600 AP Delft 015 750 25 20 info@demobv.nl
VASTGOEDINFORMATIEMANAGEMENT