NL        
U bent hier > Carrière > Software developer

Software developer

DEMO zoekt een innovatieve junior/medior .NET software developer

 

Iets voor jou?

Ontwikkelen van innovatieve software producten en op de hoogte van de laatste technieken? Direct aan de slag bij je werkgever, zonder tussenkomst van een werving en selectiebureau? DEMO Consultants is op zoek naar een creatieve en innovatieve software developer o.a. voor de ontwikkeling van een nieuw product. Dit product zal nationaal en internationaal geïmplementeerd gaan worden.

 

DEMO biedt je een zeer professionele omgeving waarin je voorop kunt lopen in je vakgebied en waar veel ruimte is voor opleiding.

 

Software Unit

De software unit bij DEMO ontwikkelt innovatieve software producten voor de vastgoedsector, ter ondersteuning van het informatiemanagement voor vastgoedbeheer (DEMO RE Suite). DEMO ontwikkelt in IOS Object C en .NET C#/WPF in combinatie met MS SQL-server en IIS-server. DEMO ontwikkelt; stand alone, client server, web, hybride applicaties in Visual studio en IOS apps in Cocoa Object C. De oplossingen kunnen in verschillende configuraties waaronder database hosting, SAAS en cloud worden aangeboden. De unit bestaat op dit moment uit ervaren systeemanalisten en developers en wordt inhoudelijk ondersteund door de DEMO adviseurs.

 

DEMO Consultants

DEMO is een onafhankelijk adviesbureau (15 FTE), we stimuleren creativiteit en het zoeken naar nieuwe betere oplossingen binnen een platte organisatiestructuur. We zijn betrokken en communiceren helder, transparant en zakelijk met onze opdrachtgevers en medewerkers. Onze opdrachtgevers zijn woningcorporaties, gemeenten, gezondheidsorganisaties, onderwijsinstellingen en vastgoedbedrijven. DEMO is een innovatief bedrijf dat naast haar nationale advieswerkzaamheden ook internationaal opereert als partner in EU onderzoekconsortia. Bij DEMO werken ICT-specialisten, vastgoed adviseurs, financieel deskundigen en technisch adviseurs met ruime ervaring, professionalisme, maar bovenal creativiteit en enthousiasme. Het kantoor is gevestigd op het Delftechpark te Delft. Dit kennisgeoriënteerde bedrijventerrein is verbonden met TNO en de TU Delft, dus in het centrum van innovatie en wetenschap.

 

Functie eisen

  • Zelfstandig, creatief, innovatief, enthousiast, leergierig en initiatiefrijk;
  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van C#  en eventueel WPF applicaties bij voorkeur in een Visual Studio omgeving in combinatie met MS SQL-server en IIS-server;
  • Ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van IOS applicaties is een pré;
  • Kennis van elektronica is een pré;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

 

 

Wij bieden

Behalve een uitstekend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden in een menselijke omgeving, bieden wij een kans om jezelf te ontwikkelen en sta je aan de wieg van een innovatief product. Je zult deel uit maken van een team waarbij jullie gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de huidige klanten en uitbreiding van de RE Suite.

 

Je kunt je sollicitatiebrief voorzien van motivatie sturen naar DEMO Consultants t.a.v. dhr. A. van Delft naar het e-mailadres: vacatures@demobv.nl. Wij zien je brief graag per ommegaande tegemoet. De functie is per direct.

 

  

Ons IFD-kantoor staat in Delft op het Delftechpark. Dit kennisgeoriënteerde bedrijventerrein is kleinschalig van opzet en in de nabijheid van TU Delft en TNO. We werken dus in het hart van innovatie en wetenschap.

Bezoekadres Postadres Telefoon E-mail
Delftechpark 10 | 2628 XH Delft Postbus 642 | 2600 AP Delft 015 750 25 20 info@demobv.nl
VASTGOEDINFORMATIEMANAGEMENT