NL        
U bent hier > Home > Nieuwsitems archief  > Objectverificatiesysteem Havenbedrijf Rotterdam

DEMO Consultants ontwikkelt objectverificatiesysteem voor Havenbedrijf Rotterdam

 

DEMO Consultants heeft van Havenbedrijf Rotterdam N.V. opdracht gekregen om een Objectverificatiesysteem voor Asset Management Infrastructuur op te stellen. Het gaat om een softwaresysteem waarin eigenschappen en kwaliteit van objecten van het Havenbedrijf Rotterdam kunnen worden geverifieerd. Het nieuwe softwareprogramma moet resulteren in een vereenvoudiging van het beheerproces, waarbij dubbele handelingen worden vermeden. 
 

DEMO Consultants is geselecteerd om de gewenste software te ontwikkelen, omdat zij beschikt over standaard software (DEMO Real Estate Suite) waarin al veel van de gewenste functionaliteit aanwezig is. Daarnaast  is DEMO Consultants een van de weinige marktpartijen die beschikt over de combinatie van gewenste knowhow in de vorm van software developers, bouwkundigen en vastgoedmanagers.

 

Voor het Havenbedrijf Rotterdam zal onder andere een invoermodule worden geïmplementeerd op basis van de iPad, waarmee inspecteurs in het veld direct toegang hebben tot de centrale objectendatabase voor zowel het uploaden (inspectiegegevens) als het downloaden (kaartmateriaal, objectgegevens en historische data) van informatie. Havenbedrijf Rotterdam en haar contractpartijen hebben zodoende continu up-to-date inzage in de status van geconstateerde afwijkingen.

 

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact op met DEMO Consultants via info@demobv.nl of bel met 015 – 750 25 20.

 

Bezoekadres Postadres Telefoon E-mail
Delftechpark 10 | 2628 XH Delft Postbus 642 | 2600 AP Delft 015 750 25 20 info@demobv.nl
VASTGOEDINFORMATIEMANAGEMENT